Ibood Hunt

Helaas zijn dit moment de prijs en product omschrijving niet te laden.

Wat is Ibood Hunt

Normaal gesproken heeft Ibood iedere dag een geweldige dagaanbieding op haar website. Echter heeft Ibood een paar keer per jaar een grote uitverkoop! Tijdens Ibood Hunt doet Ibood al haar overgebleven producten uit haar assortiment weg voor een klein prijsje. Tussen overgebleven producten zitten ook producten die Ibood nog nooit heeft verkocht. Dus zelfs voor de klanten die iedere dag de aanbieding van Ibood in de gaten houden zitten er producten tussen die zij nog nooit hebben gezien op Ibood .

Een extra kans op een gemiste dagaanbieding

Dit betekent dat u nogmaals een kans krijgt om alle Ibood dagaanbiedingen die u heeft gemist te kopen. De producten die verkocht worden tijdens Ibood Hunt hebben de zelfde kwaliteit als de producten die worden verkocht tijdens een normale dagaanbieding actie. Ook hebben de producten dezelfde garantie als de normal dagaanbiedingen van Ibood . Soms zijn producten die verkocht worden tijdens Ibood hunt wel geopend maar nooit beschadigd. Ibood Hunt is te herkennen aan het blauwe zwaailicht dat verschijnt op de website van Ibood.

Vorige Ibood Hunt acties

In het overzicht hieronder ziet u alle datums van de afgelopen IBOOD Hunts.

  • 28 januari 2013
  • 28 t/m 29 februari 2013
  • 29 t/m 30 mei 2013

IBOOD Hunt nieuwsbrief alarm

Ibood Hunt wordt 3 dagen van te voren aan ons aangegeven, Zodra wij horen wanneer de nieuwe IBOOD Hunt plaats vindt. Stellen wij u op de hoogte via onze nieuwsbrief ook wordt de nieuwe datum van IBOOD Hunt aan de boven kant van de pagina geplaatst wanneer deze bij ons bekend is.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief