Blog

Eendagdeals weer snel

De afgelopen dagen had Eendagdeals veel last van traagheid. Wij willen onze excuses hier voor aanbieden en hopen dit in het vervolg te kunnen voorkomen. De problemen zijn opgelost door te verhuizen naar een nieuwe snellere server. Deze verbeterde server biedt Eendagdeals de kans om nog groter te groeien en meer gebruikers de mooie dagaanbieding ervaring te geven die wij aan onze trouwe gebruikers geven. 

Nieuw bij eendagdeals veilingen!

Vanaf vandaag zijn ook veilingen te vinden op Eendagdeals. Op onze veilingen pagina staan bijvoorbeeld veilingen van Vakantie Veilingen maar ook van minder bekende veiling websites. Eendagdeals doet haar best om u een zo volledig mogelijk dagaanbieding aanbod te bieden aan de bezoekers. Wij denken dat veilingen hier bij horen. 

Op een veiling website kan een bezoeker een bod doen op bijvoorbeeld een weekendje weg of een ander product. Dit kan op twee manieren door een bod te verhogen met een cent, dit bod kost bij de aanbieder dan bijvoorbeeld 50 cent om te plaatsen. Ook is het bij sommige aanbieders mogelijk om een bod te verhogen met het bedrag die je kwijt wilt voor een product of reis.

Wacht dus niet langer en laat de bieding oorlog beginnen via onze veiling pagina

Ibood Hunt 27 t/m 28 februari 2014

De Iboot HUNT is gisteren donderdag 27 februarie van start gegaan. Tijdens Ibood HUNT verkoopt Ibood alle dagaanbiedingen uit het assortiment in een rap tempo. Iedere 15 minuten plaats Ibood een nieuwe dagaanbieding op de website. Normaal gesproken heeft Ibood maar een dagaanbieding per dag op de site staan maar tijdens Ibood hunt komen er per dag tientallen dagaanbiedingen voorbij. Wees er dus snel bij en houd onze Ibood HUNT pagina goed in de gaten. Wie weet staat er voor u deze keer ook wel een gouden deal bij. 

Let op deze Ibood HUNT actie loopt tot vrijdag 28 februarie 23:59